tiistai 5. syyskuuta 2017

Kantopalvelu Tampere ja Tampereen talousalue, käteismaksulla kanto- ja kuljetusapua E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Kantopalvelu Tampere ja Tampereen talousalue, käteismaksulla kanto- ja kuljetusapua

E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Katson sähköpostia pitkin päivää, en halua puhelinsoittoja "heti mulle heti kaikki", kun on asiaa niin voi laittaa mieluiten sähköpostia, missä näkyy: Mitä, koska, käteisellä maksetaan.

Huomio: Ei missään nimessä tilauksia / tiedusteluita fb-viesteinä vaan sähköpostia kiitos keskitetysti, jottei huku huuhaapostien joukkoon. Facebook on epäluotettava viestintään, koska pitää olla erikseen fb-kaveri jotta viestit näet, etkä pengo "muut viestit"-osiota tai jäät saamatta koko viestiä lain. = Sähköpostia kiitos.



Facebookhankintojanne tmv:sta someryhmistä, marketeista hankintojanne varten ottakaa yhteyttä kuljetuspalveluissa ja kantoaputarpeessanne sähköpostilla: Talonmiespalvelu@gmail.com -  kiitos



PS: Piha- ja puutarhatöitä tilauksesta http://pihatyot-Tampere.blogspot.fi

E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Huomio: Ei missään nimessä tilauksia / tiedusteluita fb-viesteinä vaan sähköpostia kiitos keskitetysti, jottei huku huuhaapostien joukkoon. 

Facebook on epäluotettava viestintään, koska pitää olla erikseen fb-kaveri jotta viestit näet, etkä pengo "muut viestit"-osiota tai jää saamatta koko viestiä lain.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti